Om PrivataHyresvärdar.nu

Sedan Fastighetsregistret i Gävle AB startade verksamheten 2010 så har personer varje vecka hört av sig och sökt efter aktuella listor över alla hyresvärdar som finns på orten. I och med att företaget tidigare bara sålde den typen av information till större företag och intuitioner så fanns ett lägsta ordervärde på 5 000 kr +moms, vilket så klart gjorde det omöjligt för privatpersoner att beställa listorna. Samtidigt har vi under de här åren funderat på hur vi ska kunna få fram informationen billigare, paketera den på ett billigt sätt och distribuera den på ett vettigt sätt, helt automatiserat så att vi inte får några personalkostnader, och på så sätt hamna på en rimligare prisnivå.

Resultatet blev PrivataHyresvärdar.se och har sedan starten lyfts ut ur Fastighetsregistret i Gävle AB till ett fristående bolag med namnet Sveriges Hyresvärdar AB

Om Sveriges Hyresvärdar AB

Produkten PrivataHyresvärdar.nu har flyttats över från Fastighetsregistret i Gävle AB till ett helt eget bolag, Sveriges Hyresvärdar AB, som fokuserar på att utveckla produkten till ett fortsatt viktigt verktyg för bostadssökande.

 

Sveriges Hyresvärdar AB
Box 6032
800 06  Gävle

Org.nr 559060-6389

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen